Op zondag 6 november 2022, van 15:00 – 17:00 uur is er een unieke samenwerking van een aantal Edese organisaties: Cultura, Astrant, de Jalafusi Big Band en zanger Sjoerd Wiersema uit Ede.

Sjoerd Wiersema en Jalafusi Big Band nemen je op 6 november 2022 mee op reis door de tijd, muziek uit de vorige eeuw zal de revue passeren. Denk hierbij aan grote namen als Nat King Cole, Louis Armstrong of Frank Sinatra, maar vergeet daarbij ook niet Paul Anka, Ray Charles, Shirley Bassey of Michael Buble.
Tijdens een show, die passend in Broadway stijl wordt verzorgd, zullen Sjoerd en Jalafusi Big Band je laten horen en zien dat jazzmuziek vandaag de dag nog steeds populair en hip is.

Toen Sjoerd Wiersema aan leeftijdsgenoten vroeg of ze wel eens naar jazz luisteren, kwam hij tot een schokkende ontdekking;
Veel van zijn leeftijdsgenoten vinden jazz maar suffe, saaie muziek!
Hoe kan het dat een genre met zulke brede invloeden, stijlen en verspreiding in onze muzikale wereld, door velen gezien wordt als iets stoffigs?

Op 6 november kun je kennismaken met de muziek die Sjoerd inspireert en kun je zelf ervaren dat deze muziek je werkelijk enorm kan raken. Ook zal het stoffige imago worden opgepoetst.

Tot dan!

Het voorprogramma wordt verzorgd door, Mrs Rose, een Jaren ’20 Salonorkest uit gemeente Ede, met de Bennekomse zangeres Tineke Roseboom.

Speciaal voor dit project gemaakte muziekstukken zijn geschreven door de Edese componist/arrangeur/trompettist Dennis van de Kamp.

Entree: 10 euro: Kaartverkoop via Cultura

Meer info:

https://jalafusi.nl/

https://www.facebook.com/jalafusibigband

http://www.mrsrose.nl/

https://www.facebook.com/Mrs.Rose

https://www.cultura-ede.nl/

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.