Ons jaarlijks concert in Cultura zal dit jaar plaatsvinden op donderdagavond 1 juni en geheel in het teken staan van Latijn-Amerikaanse muziek. Met dans, zang en als speciale gast de Nederlandse toppercussionist Martin Gort, wordt het gegrandeerd een feestje! Om op te warmen is er in het Atrium van Cultura ook nog een verrassend voorprogramma!

Denk even aan zonnige Braziliaanse stranden, dansende mensen en aan Latijns-Amerikaanse vrolijkheid en melancholie. De Edese Jalafusi Big Band onder leiding van Maurice Ditmer haalt de zomer alvast in huis met een mooi Latinprogramma. Een avondvullende show waarbij je niet op je stoel kan blijven zitten.
Zangeressen Caia Mangelsdorf en Margje Vleck zijn er ook weer bij om een aantal mooie songs te vertolken. Verschillende stijlen passeren op deze avond de revue. Dompel je even onder in latinstijlen als bossanova, latinjazz, latin pop, salsa of samba.
Latinpercussie hoort daar natuurlijk ook bij. Allround percussionist Martin Gort is deze avond onze gastspeler. Martin behoort al jaren tot de top van de Nederlandse percussiewereld.
Ria Pranger van HGL Dance Projects uit Ede verzorgt dansdemo’s. Inspirerende salsa op instrumentale nummers, aangevuld met een korte dansinstructie voor het publiek. Dus wie weet dans jij zelf ook nog mee.
In de pauze staat er een lekker drankje voor je klaar.
De avond begint met koffie of thee en een mooi voorprogramma vanaf 19:30u in het Atrium van Cultura. Met Zuid-Amerikaanse / Latin muziek door Rob Halewijn op gitaar en Sampoerna Soekhram op cajon.
Praktisch
Tijd: Donderdagavond 1 juni 2023, aanvang 20.15 uur.
Voorprogramma in het Atrium start om 19.30 uur
Locatie: Cultura Ede, Molenstraat 45, Ede: www.cultura-ede.nl
Kaarten: via de website van Cultura of telefonisch: 0318-672800.
Meer informatie
Facebook: https://www.facebook.com/jalafusibigband

Categories:

Tags:

Comments are closed