repetitie olv Maurice Ditmer in Studio-13

In de maand juni – de Maand van de Amateurkunst – heeft de Jalafusi Big Band “Open Repetities” aangeboden op de woensdagavonden 7, 14, 21 en 28 juni 2023.

Mensen die saxofoon, trompet, trombone, bas, drums, gitaar of piano spelen en eens willen ervaren hoe leuk het is om in een bigband te spelen konden zich aanmelden. Zij kregen dan de bladmuziek voor de repetitie(s) toegestuurd. Een aantal blazers heeft heerlijk meegespeeld. Heb je deze kans gemist en zou je een keer mee willen doen dan komt er waarschijnlijk over een jaar weer een kans. Hou de website dan in de gaten!

Wil je zonder instrument gewoon eens komen kijken / luisteren hoe het er in een bigbandrepetitie aan toe gaat? Dan kan ook natuurlijk! Meld je ook in dat geval even aan via e-mail . Dit i.v.m. een beperkt aantal bezoekers dat we kunnen ontvangen. En zo weten we wie er binnen komt lopen en kunnen we je op de hoogte houden van eventuele wijzigingen.

Informatie is ook te vinden op de website van Platform Amateurkunst Ede https://platformamateurkunstede.nl/Open-repetities-Jalafusi-Big-Band-juni-2023

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *