Vrijdagavond 5 mei is er een klein festival in Bennekom geweest. Georganiseerd door Triple B Big Band. Deze bigband opende het festival om 18:30u met een optreden in de muziektent op het Van der Slotenplein in Bennekom. Om 19:45 volgde een optreden van de Monday Night Big Band. De avond werd afgesloten met een optreden van de Jalafusi Big Band uit Ede om 21:00. Lindy-hop dansers hebben uitgebreid op de swing en de latin muziek gednast en hebben steeds mensen de dansvloer op weten te verleiden.
Tussen de optredens door waren er intermezzo’s door Larissa Verhoeff, stadsdichter van Ede, met gedichten en verhalen. Tevens was er een foto-expositie op het Van der Slotenplein.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *