11 nov 2021 | Jalafusi meets the Movies | Cultura Ede

De bigband van Ede

11 nov 2021 | Jalafusi meets the Movies | Cultura Ede

De Edese Jalafusi Big Band neemt je dit keer mee naar de film, bij haar jaarlijkse theatershow.
Geniet tijdens dit programma van de muziek van films als Shaft, Spiderman, Rocky en Dreamgirls alsook van herkenbare muziek van films als Beauty and the Beast, Starwars, James Bond, Bluesbrothers en animatiefilms als Toy-Story.
De filmtunes worden uiteraard weer met ‘Bond’-waardige precisie aan het publiek gebracht, via beeld en geluid.
Vocalisten Caia Mangelsdorf, Sjoerd Arends, Margje Vleck en Gea de Vries blazen je uit je stoel met de sound van Blockbusters.
See you at The Movies!

Kaarten à 10 euro via www.cultura-ede.nl – T: 0318-672800
(incl koffie/thee, garderobe en pauzedrankje)
Locatie: Cultura Ede, Molenstraat 45 Ede
www.jalafusibigband.nl en www.facebook.com/jalafusibigband

Directe link naar de kaartverkoop

Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *