GEANNULEERD! 26 nov 2020 | Jalafusi meets the Movies | Cultura Ede

De bigband van Ede

GEANNULEERD! 26 nov 2020 | Jalafusi meets the Movies | Cultura Ede

UPDATE 28 oktober 2020:
We bleven hopen dat we het uitgestelde concert van 4 juni op 26 nov zouden kunnen spelen en keken er erg naar uit. Een leuk programma met bijbehorend beeldmateriaal. Maar ook dit blijkt niet haalbaar, vanwege de huidige omstandigheden rondom Covid-19.
Er staat nu een nieuwe datum op de agenda voor een theaterconcert in Cultura Ede, op donderdag 3 juni 2021

Plots was daar het Covid-19 virus en konden veel optredens niet doorgaan. Zo moest ook het theaterconcert Jalafusi Meets the Movies van 4 juni afgezegd worden. We hebben inmiddels de draad weer opgepakt en zijn blij dat het theaterconcert nu opnieuw op de agenda staat!

In Cultura zijn al diverse voorstellingen gegeven en is ervaring opgedaan om alles coronaproof te laten plaatsvinden (afstand, handendesinfectie, looproutes, minder bezoekers etc)

De Edese Jalafusi Big Band neemt je dit keer mee naar de film, bij haar jaarlijkse theatershow.
Geniet tijdens dit programma van de muziek van films als Shaft, Spiderman, Rocky en Dreamgirls alsook van herkenbare muziek van films als Beauty and the Beast, Starwars, James Bond, Bluesbrothers en animatiefilms als Toy-Story.
De filmtunes worden uiteraard weer met ‘Bond’-waardige precisie aan het publiek gebracht, via beeld en geluid.
Vocalisten Caia Mangelsdorf, Sjoerd Arends, Margje Vleck en Gea de Vries blazen je uit je stoel met de sound van Blockbusters.
See you at The Movies!

Kaarten à 10 euro via www.cultura-ede.nl – T: 0318-672800
(incl koffie/thee, garderobe en drankje na afloop)
Locatie: Cultura Ede, Molenstraat 45 Ede
www.jalafusibigband.nl en www.facebook.com/jalafusibigband

Zie ook: https://www.cultura-ede.nl/agenda/jalafusi–meets-the-movies.aspx

Belangrijke informatie over je plek in de zaal – ivm maatregelen Covid-19:

In verband met de geldende coronamaatregelen, kun je momenteel alleen via de website van Cultura kaarten bestellen. De kaarten worden ongeplaceerd verkocht. Je hebt als bezoeker dan geen vaste stoel of plek die je kunt reserveren. Bij binnenkomst vertellen zij welke stoel(en) voor jou zijn gereserveerd. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering. De plaatsen op het balkon worden opgesteld zodra de zaal beneden vol is. Kaarten zijn inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een drankje achteraf.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *