21 mei 2018 | Vlotconcert Park Sonsbeek | Arnhem

De bigband van Ede

21 mei 2018 | Vlotconcert Park Sonsbeek | Arnhem

Op maandag 21 mei ( 2e Pinksterdag ) speelt de Jalafusi Big Band in de serie Vlotconcerten in Park Sonsbeek in Arnhem. En prachtige plek, mooi uitzicht en goede akoestiek. En daarbij is er ook nog eens prachtig weer voorspeld! Zon en 25 a 26 graden.

Bij deze gelegenheid neemt de bigband maar liefst 2 zangeressen mee: Margje Vleck en de Gea de Vries

Onze zonnebrillen liggen al klaar! We hebben er veel zin in!

Tijd: 12:00u tot 14:00u
Adres: Parkweg 2, Arnhem (bij de grote vijver – voor Brasserie De Boerderij)

Omdat het weer in Nederland erg onvoorspelbaar is kan het zijn dat het concert afgeblazen moet worden. Dit gebeurt echter zelden. Op 21 mei beslist de organisatie of het concert wel/niet door kan gaan.
Houd voor informatie de Facebook Pagina van Sonsbeek Vlotconcerten en van de Jalafusi Big Band in de gaten. Bij aanmelden via het evenement op Facebook word je ook op de hoogte gehouden van wijzigingen.