18 nov 2017 | Sw!ng-Out | Cinemec Nijmegen

De bigband van Ede

18 nov 2017 | Sw!ng-Out | Cinemec Nijmegen

Op zaterdag 18 november is de Jalafusi Big Band te vinden in Cinemec Nijmegen.

De bigband is te gast tijdens de laatste, feestelijke, editie van de (enige!;-) educatieve play-in lichte muziek voor Hafabra/bigband-amateurmuzikanten, de Sw!ng-!nn 2017. Deze laatste editie  – de Sw!ng-Out – wordt gehouden in Cinemec Nijmegen, de grote bioscoop aan de rand van Nijmegen, Lent.

De bigband geeft een kort optreden om te laten horen hoe een bigband repeteert en speelt en klinkt.
Tzt meer info over de rol van de Jalafusi Big Band die dag.

Tijdens de play-in studeren de deelnemers een driedelig werk in van Peter Kleine Schaars, tot voor kort dirigent van de Marinierskapel. In drie delen komen (bijna) alle stijlen uit de lichte muziek langs, Latin Ladies, Groovin Gents en The Swinging Kit. Aan het eind van de dag (rond half 5) presenteert het eendagsorkest het werk aan het publiek (gratis toegang).

Info over de play-in is te vinden op de projectwebsite
en de facebookpagina