30 maart 2017 | Muziektheaterconcert FRONTVROUW | Cultura Ede

De bigband van Ede

30 maart 2017 | Muziektheaterconcert FRONTVROUW | Cultura Ede

Flyer FRONTVROUW - Jalafusi Big Band olv Maurice Ditmer ft Pien Schneider

Jalafusi Big Band presenteert: FRONTVROUW 

Datum: 30 maart 2017
Plaats: Cultura Ede
Tijd: 20:15

De Jalafusi Big Band uit Ede stort zich donderdagavond 30 maart, samen met zangeres Pien Schneider, bandleider Maurice Ditmer en regisseuse Maria Couprie, op een uitdagend project: “Frontvrouw”. Nederlandse vertalingen van jazzstandards vormen de basis voor dit swingende muziektheaterconcert in Theater Cultura Ede. De combinatie van muziek, theater, beeld en een flinke dosis humor vormen de basis voor een afwisselende en vrolijke show.

Zangeres
De ervaren zangeres Pien Schneider is gewend om bekende Nederlandse artiesten als Frans Bauer, René Froger, Thomas Berge en vele anderen vocaal te begeleiden. Daarnaast is zij (studio)zangeres, zangcoach, schrijft en bewerkt ze songs. Zij hoopt met haar eigen vertalingen in “Frontvrouw” ook te bereiken dat het publiek eens op een heel andere manier luistert naar bekende stukken als: Fly me to the moon (Kom vlieg met me mee), No more blues (Terug naar huis/Heimwee) en The look of love (Hoe jij soms kijkt).

Bandleider
Bandleider Maurice Ditmer werkt tevens als trompetdocent en coördinator aan muziekschool de Muzen in Veenendaal en als muziekdocent aan het Berlagelyceum te Amsterdam. Verder dirigeert hij regelmatig koren en orkesten en is hij als trompettist op verscheidene podia te horen.

Jalafusi speelt muziek op de scheidslijn van jazz, latin, funk, pop, blues, fusion en alles wat daar tussen zit. De band is ambitieus en ontwikkelt zich razendsnel. Dat betaalt zich inmiddels uit. Zo speelde de bigband bijvoorbeeld in het Openluchtmuseum, Park de Hoge Veluwe, Park Sonsbeek, Openluchttheater Ede en bij Cultureel Café Dante en “Muziek bij de Buren” in Cultura. De band staat open voor verschillende vormen van samenwerking.

Praktisch
Frontvrouw: 30 maart 2017, aanvang 20:15 uur. Cultura, Molenstraat 45, Ede
Kaartjes via Cultura: Telefoon (0318) 67 28 00 of direct via de website van Cultura.
Kaartje is inclusief koffie/thee, garderobe en pauzedrankje.
Parkeren op het Kuiperplein, achter Cultura (vanaf 18:00u gratis).

Klik hier voor ‘Video’s en Geluidsopnamen’ door Omroep Ede

Opnamen door Rene Hazeleger, Bea Koops en Marc van Gerwen van Omroep Ede voor hun programma Mooi Zo

Opnamen door Rene Hazeleger, Bea Koops en Marc van Gerwen van Omroep Ede

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Artikel Ede Stad 8 maart 2017

Artikel De Edese Post 15 maart 2017 – pag 17
Directe link naar het artikel van de Edese Post op Facebook
Agenda De Edese Post 30 maart 2017

 

Frontvrouw flyer

 

Meer info?
www.jalafusibigband.nl
www.facebook.com/jalafusibigband
www.facebook.com/frontvrouw

Klein voorproefje?
Beluister de teaser met wat zangfragmenten.