2 juli 2016 | Cultuurland | Ederveen

De bigband van Ede

2 juli 2016 | Cultuurland | Ederveen

Op zaterdagmiddag 2 juli 2016 wordt voor de 3e keer “Cultuurland” georganiseerd op het terrein van MOMO Theaterwerkplaats in Ederveen. Een leuk festival met veel culturele activiteiten. Zowel in het Openluchttheater als in de Beeldentuin.

Adres
Renswoudseweg 1, Ederveen (5 minuten lopen vanaf NS station Veenendaal-De Klomp)

Tijden
Festival: 14:00u tot 22:00u.

Jalafusi Big Band: 14:30u tot 15:10u
We spelen in het gezellige intieme Openluchttheater op het terrein. Voor deze gelegenheid komt Pien Schneider met ons zingen. Een prof zangeres die Nederlandstalige eigentijdse teksten schrijft op jazzstandards. Weer weten over Pien? Neem dan eens een kijkje op haar website.

Informatie Cutuurland Festival
Een intiem festival op een prachtige locatie in Ederveen, op loopafstand van station Veenendaal-De Klomp. Laat je meevoeren naar het openluchttheater om te genieten van  muzikale acts en theater. Laat je in de beeldentuin verrassen door land-art & beeldende kunst. Geniet van filmtheater en heerlijk eten & drinken. Kortom: kom, kijk, luiste en geniet van zowel professionele artiesten als aanstormende talenten. Kijk op de website en FB voor het volledige programma.


Links

Pien Schneider

FB pagina Jalafusi Big Band

Cultuurland op Facebook

Website Cultuurland

MOMO theaterwerkplaats op Facebook

Website MOMO theaterwerkplaats